Behalve staal en ijzer vormen ook de non-ferro metalen (zonder ijzer) zoals koper, lood, zink, nikkel en aluminium een heel belangrijke pijler in onze samenleveing.

 

We kunnen ons geen leven meer inbeelden zonder deze metalen.

Daarom moeten we ook zeer verantwoordelijk omspringen met deze grondstoffen. Metalen kunnen herwonnen worden door raffinage en dankzij de steeds nieuwere recyclage technieken worden de mogelijkheden steeds groter: zo kunnen we ook non-ferrometalen blijven gebruiken zonder in te boeten aan kwaliteit.

 

Wij beschikken over een grote opslag- en productiecapaciteit, van waaruit altijd oud metaal uit voorraad kan worden aangeleverd.

Multi Continental uit Overpelt (Limburg) maakt zich daar sterk in: wij zijn als recyclagebedrijf een zeer belangrijke schakel in de smelt- en productie-industrie met vestigingen in Nederland en België. Wij garanderen een professionele en persoonlijke aanpak en een goede kwaliteit en service.

 

Recyclagebedrijf Multi Continental krijgt haar grondstoffen grotendeels van een geïntegreerd netwerk van vaste leveranciers, zowel industrie als andere recyclingbedrijven, wat zekerheid bieden voor wat betreft continuïteit, herkomst en kwaliteit van de goederen.

Elke lading oude metalen wordt door ons team nauwkeurig nagekeken op kwaliteit, inhoud en radioactiviteit, dit geheel conform de geldende wet- en milieuregelgeving.

 


 

Voor het team van Multi Continental is zaken doen een erg persoonlijke aangelegenheid. Wij zijn immers van mening

dat zaken worden immers gedaan tussen mensen en moeten plaatsvinden op basis van respect en wederzijds vertrouwen. Wij richten ons op de toekomst.


 

Bezoek gerust onze website of contacteer ons voor meer informatie

over recyclage van oude metalen en batterijen.